Back to All Events

Får man verkligen göra så? - Pop Up-Operan sjunger och berättar

  • Göteborgsoperans Skövdescen Eric Ugglas plats 1 541 50 Skövde Sweden (map)

Höjdpunkter ur operakompaniet Pop up-operans föreställning ”Ocarinavaginan – Mozarts Trollflöjten som du aldrig tidigare sett den”, som under hösten spelats för utsålda hus i en industrilokal i Kortedala. Här är det kvinnorna som är ute på äventyr medan männen sitter och väntar på att bli räddade. Det bjuds på utdrag ur föreställningen, tankar om hur opera kan hitta en helt ny publik och stor kärlek till konstformen.

Medverkande: 
Karin Fjellander, sopran
Siri Carbin Åhlund, mezzosopran
Petter Reingardt, tenor
Svetla Tsvetkova, piano

Mer information finns på Göteborgsoperans hemsida.

Earlier Event: November 4
Högmässa
Later Event: December 2
Högmässa