Back to All Events

Att mötas och skiljas - en hyllning till Richard Wagner

  • S:t Jakobs kyrka, Göteborg 4 Parkgatan Göteborg, Västra Götalands län, 411 38 Sweden (map)

I egenskap av Göteborgs Wagnersällskaps Bayreuthstipendiat 2017 sjunger jag en solokonsert tillsammans med pianisten Martin Andersson i samband med Richard Wagners 204-årsdag.

Våra liv är fulla av möten: pågående, djupa, uppbyggande, nedbrytande - så länge det funnits människor på jorden har vi förhållit oss till varandra. Oavsett om vi vill det eller inte har alla dessa möten ett slut, mer eller mindre oåterkalleligt. Och så håller det på: vi möts och skiljs åt, återser varandra och tappar kontakten. Genom våra möten och avsked formas vi till de vi är.

I konserten får ni (förutom mig och Martin) möta bland andra Richard Wagner, Ture Rangström, Richard Strauss, Mathilde Wesendonck och Bo Bergman.

Efter konserten serveras vårbuffé i kyrkans lokaler.

Biljettpriser: Konsert inklusive vårbuffé 350 kr, enbart konsert 200 kr.
Sponsorbiljett inklusive vårbuffé och vin med reserverad sittplats 500 kr, enbart konsert 300 kr.
Den som vill vara med på vårbuffén behöver för planeringens skull anmäla sig till Wagnersällskapet snarast på e-post: wsg@wsg.se eller på telefon till ordförande Lennart Röök: 0705-812 560. Biljetterna betalas via bankgiro 473-8043. Vill du bara gå på konserten behövs det ingen föranmälan, och det går bra att betala i dörren. 

Earlier Event: April 14
Stabat Mater av G. B. Pergolesi
Later Event: November 30
Operakväll på Bommen